Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Lumanari parfumate decorative din soia

Lumânarea este din ceară de soia pură, turnată manual în formă de bust, iar fitilul este realizat din bumbac organic împletit cu fire de in.

Aromele lor îți vor răsfăța simțurile, umplandu-ti spatiul cu o atmosfera de calm si relaxare si completându-ți ritualul de îngrijire.

Evadează într-o oază exotică cu flori și fructe, chiar din confortul casei tale, cu lumânările parfumate Meloni.

Care sunt beneficiile unei lumânări din ceară de soia?

Lumânările, fie ele decorative sau pentru ardere, îți aduc un plus de confort la nivel olfactiv. Față de lumânările tradiționale, lumânările parfumate decorative din soia îți aduc câteva beneficii însemnate. Un prim beneficiu important este acela că modelele de lumânări din soia sunt complet naturale și ard curat, fără a lăsa în încăpere urme de fum. În plus, parfumul lor delicat este rezultatul amestecului în compoziție a uleiurilor esențiale, cunoscute pentru efectul lor calmant și pentru beneficiile pentru sănătate.

Lumânările din ceară de soia sunt o alternativă deosebită pentru decorarea spațiilor, iar dacă vrei să creezi o atmosferă romantică le poți folosi, pentru că ele vor contribui în acest sens atât vizual, cât și prin miros. Modelele de lumânări decorative pot fi puse pe suporturi speciale sau pot fi integrate în diverse decoruri, chiar și fără a fi aprinse, conferind camerelor un parfum senzual și plăcut.

La ce să fim atenți când alegem lumânările decorative?

Există mai multe tipuri de lumânări ornamentale, iar atunci când alegi, ar trebui să fii atentă la materialele din care sunt realizate acestea și la calitatea lor. Cele mai calitative lumânări sunt cele realizate din ceară de soia, deoarece aceasta nu este toxică. De asemenea, ar trebui mai multă atenție la modul de ambalare și, desigur la detaliile de execuție ale lumânării.

Întrebări frecvente:

Alegerea unei lumânări decorative este de obicei subiectivă și ține de preferințele fiecărei persoane în parte, astfel că dacă ai întrebări cu privire la lumânările parfumate din soia, iată câteva răspunsuri utile:

Ce substanțe se folosesc pentru parfum?

Spre deosebire de alte tipuri de lumânări decorative, în lumânările din soia sunt adăugate uleiuri esențiale naturale. Acestea oferă un miros plăcut și îți conferă o stare de relaxare și confort. Cel mai important este faptul că în lumânările din soia nu se folosesc parfumuri sintetice sau ftalați, produse chimice cunoscute în industria cosmetică.

Este obligatoriu să ard lumânarea pentru a emana parfum?

Nu este necesar să aprinzi lumânarea decorativă din ceară de soia pentru ca aceasta să emane un miros plăcut. Cele mai multe lumânări decorative de calitate emană parfum chiar și fără a fi nevoie să le aprinzi. Parfumul lumânărilor din soia este calitativ și puternic și schimbă în totalitate aerul camerelor. În plus, ele au și un design modern, putând fi folosite ca elemente de decor.

Care este diferența dintre lumânările din parafină și cele din ceară de soia?

Lumânările din parafină sunt unele dintre cele mai toxice, iar acest lucru este din cauza faptului că parafina este un derivat din petrol. Ce este important de reținut este faptul că unii compuși ai parafinei sunt considerați ca fiind cancerigeni, astfel că arderea potențează riscurile.

Lumânările din ceară de soia sunt naturale și sigur, iar prin ardere ele nu produc fum puternic, închis la culoare, care să păteze pereții sau textilele din locuință. În plus, de la arderea lumânărilor decorative din soia nu se depun substanțe uleioase pe suprafețe și nici nu sunt emanați vapori toxici.
1046000034-20211119-opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram