Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Mini frigidere cosmetice (Beauty Fridge)

Mini Frigider Cosmetice Baby Lily

 (60)

Noul mini frigider de cosmetice îți va schimba complet ritualul de înfrumusețare și îngrijire al pielii.

Mini Frigider Cosmetice Mov

 (0)

Noul mini frigider de cosmetice îți va schimba complet ritualul de înfrumusețare și îngrijire al pielii.

Îți depozitezi crema, masca facială și serurile și profiți la maxim de proprietățile lor.

Păstrează-ți produsele de îngrijire într-un mod inovator și sănătos în noul mini frigider de cosmetice.

1046000001 20210909 2 Opt

Care sunt beneficiile mini frigiderelor cosmetice?

Un mini frigider pentru cosmetice este un aparat special conceput pentru a păstra și a menține produsele cosmetice și de înfrumusețare la o temperatură optimă. Un astfel de frigider de cosmetice este mai mic decât un frigider clasic, astfel încât să fie ușor de depozitat în orice spațiu sau transportat, și are caracteristici suplimentare care il fac ideal pentru depozitarea corectă a produselor cosmetice. 

Depozitarea cosmeticelor într-un mediu răcoros ajută la prevenirea deteriorării acestora, deoarece temperaturile ridicate pot accelera procesul de degradare, făcând ca un produs să își piardă eficacitatea și chiar să devină nociv pentru piele. Anumite ingrediente active din produsele cosmetice, cum ar fi vitamina C sau retinolul, pot fi sensibile la lumină, căldură și aer. Stocarea acestor produse într-un mini frigider cosmetice le protejează de factorii de mediu dăunători și le menține eficacitatea. 

De asemenea, unele cosmetice răcite pot oferi o senzație revigorantă pe piele. De exemplu, aplicarea unei măști de față răcite în prealabil la frigider poate reduce umflarea și roșeața. Astfel de mini frigidere cosmetice pot avea și funcție de organizare a cosmeticelor, cu rafturi sau compartimente speciale. Pot fi folosite pentru a depozita o varietate de cosmetice, inclusiv creme de față, serumuri, măști și alte produse sensibile la temperatură. Un mini frigider cosmetice poate avea si funcții speciale, precum funcție de încălzire pentru anumite produse, ca uleiuri pentru masaj, ceară depilatoare sau prosoape faciale. Astfel îți vei putea oferi un tratament ca la SPA în confortul propriei case.

Ce putem păstra în frigiderul de cosmetice Meloni?

Frigiderele de cosmetice Meloni pot fi utilizate pentru a depozita o gamă variată de produse cosmetice, cum ar fi: creme și loțiuni, serumuri și măști, în special cele care conțin ingrediente sensibile la temperaturi înalte, produse pentru zona ochilor, produse pentru buze. Tot mai multe produse cosmetice conțin în principal ingrediente naturale, ce se pot oxida rapid.

Cu ce este diferit mini-frigiderul Meloni față de un frigider normal?

Un frigider pentru cosmetice Meloni este mai mic și mai compact decât un frigider clasic. Are o capacitate de stocare redusă în comparație cu un frigider normal, fiind conceput special pentru a păstra și a organiza produsele cosmetice. Rețineți că un frigider cosmetice este conceput pentru depozitare cosmetice și nu pentru stocarea alimentelor.

Întrebări frecvente:

De ce este important să îmi răcesc produsele cosmetice într-un frigider special?

Temperaturile scăzute pot ajuta la menținerea prospețimii, eficacității și stabilității produselor cosmetice. Frigiderele obișnuite au o temperatură de răcire între 0°C - 3°C, temperatură ce provoacă înghețul produselor și afectează ingredientele acestora. Mini frigiderul cosmetic operează pe baza unui sistem termo-electric care răcește cu 15-20°C sub ambient, deci temperatura din interiorul acestuia va fi întotdeauna mai ridicată decât cea a unui frigider normal.

Unele ingrediente sunt sensibile la lumină și căldură și se pot deteriora rapid în condiții nepotrivite de stocare. Răcirea acestor tipuri de produse ajută la prevenirea degradării și menține eficacitatea ingredientelor active pentru o perioadă mai lungă.

Din ce materiale este fabricat frigiderul Meloni?

Un frigider de cosmetice Meloni este realizat la exterior din plastic ABS, cu rezistență crescută la șocuri. Ușa frigiderului dispune de sistem de închidere magnetică pentru a menține temperatura optimă în interior și pentru a preveni formarea vaporilor de apă.

Mini frigiderele de cosmetice au garanție?

Astfel de mini frigidere cosmetice Meloni au o garanție de 2 ani de la achiziționare. Este important să citiți termenii și condițiile garanției.

Pot răci și alte lucruri în mini frigider?

Mini frigiderul pentru cosmetice este special conceput pentru a stoca la temperaturi optime produsele cosmetice. Nu se recomandă să depozitați în astfel de frigidere alimente, băuturi sau alte produse.
Mini Frigider Cosmetice Soft Peach
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram