Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Aparate de ras

Reduce semnele post-acneice și petele pigmentare și redă strălucirea și fermitatea tenului.

Aparatul de ras clasic cu rezerve Meloni este creat special pentru persoanele cu piele sensibilă care se confruntă cu foliculită și iritații după ras.

Un pachet cu 20 rezerve de lame care pot fi reutilizate până la 6-7 ori.

Oferă aparatului de ras clasic un suport drept și practic, într-o o poziție verticală.

Meloni 3rd 71

Care sunt avantajele utilizării lamelor faciale

O rutină corectă de îngrijire a pielii nu presupune doar atenția la produsele de curățare, tonifiere, hidratare sau prevenție a ridurilor. Un aspect la fel de important îl constituie și îndepărtarea părului facial, iar în acest sens este nevoie de atenție în ceea ce privește alegerea instrumentelor și a produselor necesare post-procedură.

Avantajul imediat al utilizării lamelor faciale este acela că te ajută să păstrezi un aspect deosebit al tenului, având astfel o piele mult mai fină și mai luminoasă, dar și că te ajută să elimini probleme care țin de apariția firelor de păr, cum ar fi foliculita.

Avantajele unui aparat de ras clasic cu o singură lamă

În general aparatele de ras clasic au fost promovate ca fiind specifice bărbaților, însă în realitate și femeilor le este recomandat să le folosească. Un aparat clasic cu o singură lamă te poate ajuta la o exfoliere mai blândă a pielii și la păstrarea curată a tenului. În plus, prin folosirea lamei, este pregătit și mai mult tenul pentru o absorbție corectă a serurilor și cremelor, care astfel vor avea un efect mai rapid și mai puternic.

Întrebări frecvente:


Cât de des se schimbă lama de ras?

Schimbarea lamei de ras depinde foarte mult și de frecvența utilizării aparatului, dar și de tipul de păr. În general o lamă poate fi refolosită de circa 5-7 ori, având însă grijă să urmărești caracteristicile acesteia. Dacă firul de păr este gros și lama se tocește rapid, este important să faci trecerea spre o lamă nouă, pentru a nu produce leziuni la nivelul pielii.

Cât de repede crește părul după epilatul cu lama?

Părul nu crește mai repede după folosirea lamei, deoarece părul are ritmul său de creștere normal. Părul crește în interiorul foliculilor, așadar nu este influențat în niciun fel de aparatul cu care realizezi tăierea. Ritmul normal de creștere este de circa 2-3 zile după epilarea cu lama.

Este mai bine să te razi pe pielea uscată sau umedă?

Se recomandă să te razi folosind un gel pentru lubrifiere și hidratare, pentru că în general procesul realizat pe pielea uscată poate produce leziuni și nu este la fel de eficient. Pielea nu trebuie să fie excesiv de hidratată sau umedă, deoarece se poate întâmpla ca aparatul să alunece prea tare și să nu realizeze corect procesul de tăiere. Este necesar un echilibru, așadar poți folosi un gel sau o spumă, care să îți ofere în același timp și un ghidaj în zonele unde deja ai folosit aparatul.

Cât de sigure sunt lamele faciale?

Lamele faciale sunt sigure și nu prezintă riscuri, câtă vreme vorbim despre o utilizare corectă a acestora. Nu uita să cureți foarte bine aparatul și lama înainte de utilizare și să clătești aparatul după. În acest fel împiedici transferul bacteriilor la nivelul feței și infectarea zonelor tenului unde folosești aparatul. De asemenea, nu uita să schimbi lama după 5-7 utilizări, pentru a fi sigură că aceasta nu este tocită și nu agață, pentru a nu produce leziuni la nivelul pielii.
Silvestru.photography 9321 Fullsize Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram