Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Role Masaj Facial

Energizează, revigorează și redă strălucire tenului tău cu mini roller-ul texturat.

Mini roller-ul oferă un masaj profund care ajută la absorbția rapidă în piele a produselor tale de îngrijire.

Oferă fermitate și elasticitate tenului tău într-un mod complet natural, printr-un masaj relaxant și liniștitor.

Orice piele sensibilă se poate bucura acum de un masaj relaxant: roller-ul duo detensionează și reduce inflamația.

Roller Facial Duo din Sodalit

 (4)

Absorbția produselor în piele se realizează mult mai rapid cu ajutorul roller-ului duo.

Roler

Ce este un roller facial?

Un roller facial este un dispozitiv de înfrumusețare și îngrijire a pielii, utilizat pentru a masaj delicat fața și a îmbunătăți aspectul pielii. Tehnica de masaj cu un roller pentru fata este o formă de terapie non-invazivă din medicina tradițională chineză care poate accelera procesul de regenerare a celulelor, reducând inflamația și durerile.

Poți achiziționa la un preț accesibil un roller pentru masaj facial cu două tipuri de suprafețe: texturată a mini Roller-ului (pentru un efect energizant) și netedă a Roller-ului Duo (un efect liniștitor).

Cu ajutorul mini-frigiderului cosmetic, roller-ul facial poate fi răcit (pentru un efect antiinflamator) sau încălzit (pentru un efect relaxant sau pentru a-ți deschide porii).

Care sunt beneficiile masajului facial cu o rolă de masaj?

Iată pe scurt care sunt beneficiile pe care le aduce masajul cu un roller facial:

Îmbunătățirea circulației și a aspectului pielii
Prin stimularea microcirculației în țesuturile moi și prin îmbunătățirea oxigenării și a aportului de nutrienți, acest tip de masaj conferă tenului un aspect mai strălucitor și luminos. În plus, ajută la reducerea umflăturilor sau inflamațiilor și la eliberarea reziduurilor de acid lactic sau uric din mușchi și de sub piele.
Absorbția profundă a produselor cosmetice în piele
Designul ergonomic al unui roller facial facilitează pătrunderea mai eficientă a produselor cosmetice în stratul superior al pielii (epidermă). Prin utilizarea corectă a roller-ului într-o rutină eficientă de îngrijire a pielii, se poate obține o piele fermă și încetinirea procesului de îmbătrânire celulară.
Accelerarea drenajului limfatic
Prin masaj se elimină blocajele limfatice din fascia subcutanată, permițând toxinelor să fie eliminate din organism. Acesta ajută la decongestionarea și deblocarea oricăror obstrucții, facilitând oxigenarea sângelui. Este recomandat să bei un pahar de apă caldă imediat după masaj pentru a susține procesul de eliminare a toxinelor.
Relaxarea și calmarea pielii
Rola masaj facial cu suprafață texturată este recomandată pentru pielea matură, care are nevoie de un masaj energic. Un roller masaj facial cu suprafață netedă este indicat a fi folosit pe pielea sensibilă, iritată sau care suferă de acnee. Mișcările repetate reduc tensiunea din mușchii faciali, maxilar și gât.

Întrebări frecvente:

Rolele de masaj facial pot ajuta la prevenirea apariției ridurilor?

Masajul cu facial roller poate contribui la prevenirea apariției ridurilor într-o anumită măsură, dar este important să înțelegi că ridurile sunt rezultatul mai multor factori, inclusiv procesul natural de îmbătrânire, expunerea la soare, stresul, alimentația și genetica.

Rolele faciale, folosite corect, îmbunătățesc vizibil aspectul tenului. Cu toate acestea, rolele de masaj facial nu pot elimina complet ridurile existente, mai ales dacă sunt profunde, sau nu pot aduce rezultate miraculoase. Prevenirea și tratarea ridurilor necesită o abordare cuprinzătoare care include mai multe alte aspecte.

Din ce material sunt realizate rolele pentru masaj facial?

Vei găsi role pentru masaj facial din trei tipuri de pietre semi-prețioase:
 1. Quartz roz - cu proprietăți de vindecare / calmare / revigorare
 2. Quartz alb - cu proprietăți de claritate / energie / creativitate
 3. Sodalit - cu proprietăți de concentrare / echilibru emoțional / curaj
Roller Facial Duo din Quartz Alb
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram