Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Perii pentru păr

Perie de par din lemn de bambus

 (2)

Descoperă peria noastră din bambus, cu proprietăți antibacteriene naturale pentru un scalp sănătos și fără iritații. Perii flexibili descurcă delicat, fără a rupe. Efect antistatic pentru un păr strălucitor și ușor de gestionat.

Pieptenul Meloni oferă o descurcare ușoară fără să deterioreze buclele.

Prin vascularizarea rădăcinii de păr, îmbunătățești circulația sângelui și stimulezi creșterea sănătoasă a firului.

Protejează părul umed printr-o tehnologie revoluționară care descurcă delicat și ușor firele de păr, fără efort și fără să le mai rupă.

Meloni Perie Silicon Opt

Cum aleg peria potrivită pentru păr?

Felul cum îți îngrijești părul se reflectă foarte mult în aspectul acestuia. O îngrijire corespunzătoare a părului începe cu perierea corectă, iar în acest sens este nevoie să folosești peria perfectă pentru tipul tău de păr. Periile pentru păr sunt de diferite tipuri și un prim pas spre un păr sănătos, cu aspect strălucitor, este să alegi peria pentru fiecare etapă de îngrijire. Periile pot fi pentru descurcarea părului (detangling), pentru masaj scalp și perii pentru styling. Periile pentru descurcare pot fi de asemenea perii pentru descurcarea părului umed, perii pentru descurcare păr creț, sau perii pentru păr drept.

Alegerea se face așadar în funcție de tipul părului, dar și de nevoile de întreținere ale acestuia. Vei avea nevoie de o perie de calitate, care să descurce cu ușurință părul și care să îi confere acestuia strălucire și vitalitate.

Ce poți face dacă ai un par fragil?

Părul fragil necesită o îngrijire deosebită, deoarece acesta se poate rupe cu ușurință. Poți integra în rutina ta de îngrijire a părului un șampon calitativ, care să curețe bine scalpul și să folosești o perie pentru scalp, pentru a stimula creșterea părului. De asemenea, poți folosi o mască de păr cu efect de întărire, cu proteină, dar atenție ca aceasta să fie un light, care să nu încarce părul fragil. Folosește perii pentru scalp sau o perie descurcare păr umed pentru a întinde produsul pe întreaga lungime a părului. Evită folosirea mijloacelor termice de uscare și styling și folosește un prosop pentru cap de tip turban.

Ce este peria de scalp și ce face?

Peria pentru scalp este o perie specială care stimulează prin masaj scalpul și îmbunătățește circulația. În plus, peria pentru scalp ajută la o curățare foarte bună a pielii și ajută la regenerarea părului, prin eliminarea excesului de sebum și distribuirea acestuia la nivelul firelor de păr.

Cu ce este diferită peria pentru părul umed fata de o perie normală?

Periile normale sunt cele care te ajută să îți descurci părul și să îl așezi așa cum îți dorești, în vreme ce peria pentru scalp sau peria pentru păr umed este o perie specială, cu peri din silicon, ce poate fi folosită chiar și în duș, pentru masaj și curățare a scalpului.

Întrebări frecvente:

Dacă îți dorești o perie pentru îngrijirea scalpului și a părului, te-ar mai putea interesa și următoarele informații despre perii:

Din ce material sunt realizate periile de păr?

Periile pentru masaj sunt realizate din silicon și au peri moi, care stimulează circulația sângelui. Perii sunt dispuși pe două nivele în cazul periilor pentru descurcare, pentru a facilita descâlcirea.

Am nevoie de produse speciale pentru folosirea periilor de par Meloni?

Nu este nevoie de produse speciale pentru utilizarea periilor de păr. Poți folosi însă periile pentru scalp pentru a distribui produsele de îngrijire pe lungimea părului, cum ar fi balsamul preferat sau masca specială pentru îngrijirea părului. Este nevoie însă de o curățare corectă a periei ori de câte ori o folosești, pentru a obține cele mai bune rezultate.
Meloni 2nd 67
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram