Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Seruri pentru față

Testat dermatologic pentru tenul sensibil. Iluminează și reduce hiperpigmentarea porii, protejând pielea împotriva radicalilor liberi.

Testat dermatologic pentru tenul sensibil. Exfoliază și purifică porii, lăsând tenul curat și strălucitor.

Silvestru.photography 3974 Fullsize Opt

Rolul serului pentru față în rutina de îngrijire

Felul cum îți îngrijești părul se reflectă foarte mult în aspectul acestuia. O îngrijire corespunzătoare a părului începe cu perierea corectă, iar în acest sens este nevoie să folosești peria perfectă pentru tipul tău de păr. Periile pentru păr sunt de diferite tipuri și un prim pas spre un păr sănătos, cu aspect strălucitor, este să alegi peria pentru fiecare etapă de îngrijire. Periile pot fi pentru descurcarea părului (detangling), pentru masaj scalp și perii pentru styling. Periile pentru descurcare pot fi de asemenea perii pentru descurcarea părului umed, perii pentru descurcare păr creț, sau perii pentru păr drept.

Alegerea se face așadar în funcție de tipul părului, dar și de nevoile de întreținere ale acestuia. Vei avea nevoie de o perie de calitate, care să descurce cu ușurință părul și care să îi confere acestuia strălucire și vitalitate.

Cum funcționează un serum pentru față?

Serumul este o substanță cu o consistență de cele mai multe ori vâscoasă sau lichid vâscoasă, în a căror componență sunt incluse anumite concentrații ale ingredientelor active. Serurile sunt variante concentrate de produs, ceea ce înseamnă că acestea acționează mult mai targetat, mult mai ușor și cu efecte mult mai rapide asupra tenului. Consistenta este foarte importantă pentru că aceasta permite absorbția mai rapidă în piele, diferit față de o cremă sau o simplă loțiune. Ingredientele active ajung mai ușor în structura epidermei, iar fiecare tip de serum are compuși specifici, care acționează pentru o anumită problemă.

Tipuri de seruri pentru ten

Există mai multe tipuri de seruri pentru ten, în funcție de tipul și natura compușilor. În vreme ce unele pot fi folosite și combinat, altele necesită aplicare separată. Cele mai des folosite tipuri de seruri pentru ten sunt:
• Seruri cu acid hialuronic- sunt folosite pentru a hidrata în profunzime tenul, datorită proprietăților acidului de a păstra apa la interior. De aceea aceste tipuri de seruri sunt folosite după aplicarea pe față a unei mici cantități de apă termală.
• Seruri cu Retinol- cunoscut și sub numele de vitamina A, retinolul este un ingredient care ajută la prevenirea apariției ridurilor și la reîntinerire celulară.
 • Seruri cu vitamina C- pentru un ten luminos, exfoliat și strălucitor vitamina C poate face minuni. Serurile cu vitamina C ajută la protecția pielii și la estomparea discretă a ridurilor fine.
• Seruri cu niacinamide- vitamina B3 este excelentă pentru controlul sebumului și de asemenea are efect asupra roșeții de la nivelul tenului.
• Seruri cu peptide- sunt folosite cel mai adesea pentru umplerea ridurilor și pentru conferirea unui plus de elasticitate pielii.
• Seruri antiacneice- special concepute pentru a controla simptomele acneei și pentru a preveni inflamațiile pielii.

Serumurile pentru față: mod de utilizare

Seruri pentru față trebuie să fie aplicate întotdeauna pe tenul curat și lipsit de răni. În plus, în unele cazuri, cum ar fi în cazul acidului hialuronic, este nevoie de umezirea feței. Dacă în rutina ta ai inclus mai multe tipuri de seruri, este important să lași între aplicări măcar 2-3 minute, pentru a permite serului să penetreze epiderma.

Întrebări frecvente:


Cât de des poți aplica serul de față?

Serurile se aplică în general dimineața și seara, în rutine AM și PM. Astfel, în general se recomandă aplicarea de două ori pe zi a produselor.

Când se aplică serurile de față?

Serurile se pot aplica în rutina de dimineață sau seară, dar numai după procesul de demachiere și eventual tonifiere a pielii, așadar după cleanser și toner.

Poți combina mai multe serumuri?

Cele mai multe seruri pot fi combinate, însă există și unele care restricționează cumva combinațiile. Spre exemplu, acizii AHA/ BHA nu se folosesc împreună cu retinolul, deoarece ambii fac parte din categoria exfolianților. Se recomandă introducerea lentă în rutină a fiecărui nou tip de produs.

De la ce vârstă poți folosi serumuri?

Poți începe să folosești un ser facial începând de la vârsta de 18-20 de ani, atunci când schimbările hormonale nu mai afectează atât de mult structura și aspectul tenului

Cum se păstrează un ser facial?

Serurile se pot păstra în ambalajul original, departe de surse de căldură și departe de îngheț. Cea mai bună soluție de păstrare este într-un frigider cosmetic Meloni, pe un raft special alocat acestora.
Silvestru.photography 4196 Fullsize Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram