Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Produse pentru păr blond

Acest balsam creează un scut de protecție perfect împotriva căldurii provenite de la uscătoarele de păr și aparatele de îndreptat.

Oferă mișcare ușoară și catifelare durabilă. Textura ultra ușoară menține părul disciplinat pentru mult timp, fără greutate. Fără clătire, fără petrochimice, fără parabeni. Simplu și eficient!

Reconstrucție și prevenție pentru părul blond, formula inovatoare cu ciclodextrină și proteine perlate asigură protecția și menține sănătatea părului.

Formulat pentru a completa în mod perfect șamponul Cadiveu Nutri Glow, acest balsam oferă hidratare intensă, hrănire și un plus de strălucire pentru părul tău.

Mască echilibrantă cu proteine ​​perlate și lipide, reechilibrează pH-ul și reduce porozitatea șuvițelor decolorate, conferind un aspect rezistent și lucios.

Masca hidratează și hrănește profund, protejează împotriva daunelor mediului. Ideală pentru părul gros și poros.

Mască premium ce reconstruiește și protejează părul blond instantaneu prin tehnologia de încapsulare moleculară.

Acest șampon de înaltă calitate aduce o hidratare profundă și hrănire părului tău, lăsându-l mătăsos și plin de vitalitate.

Formulă inovatoare, protecție totală. Luptă împotriva ruperii, frizz-ului, arămiului, porozității și nuanțelor verzi de după piscină.

Tratament pentru menținerea flexibilității părului, protejează culoarea în timp, protejează împotriva sării și a clorului. Fără petrochimice și fără parabeni.

Câteva spray-uri îndreaptă părul instant și cu cât îl folosești mai mult, cu atât părul îți devine mai strălucitor și drept.

Kit tratament la 2-4 săptămâni. Curățare, revitalizare, echilibrare și protecție, totul într-un pas simplu. Fă-ți părul să strălucească fără efort!

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram