Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All

Prosoape pentru par din microfibra

Datorită formei sale lejere, prosopul se potrivește oricărui tip de păr, indiferent de lungime.

Materialul său special reduce timpul de uscare - Microfibra Terry cusută în trei straturi îi permite să absoarbă rapid, dar delicat, apa.

Special gandit pentru a-ți proteja firul de păr ud, fără să îl îngreuneze sau să tragă de el.

1046000025 20211005 12 Opt

Care sunt avantajele utilizarii unui prosop dedicat pentru păr?

Îngrijirea părului nu presupune doar folosirea produselor potrivite pentru îngrijirea podoabei capilare și dispozitivele potrivite de styling. Dincolo de acestea, un prosop pentru păr este un accesoriu foarte util, care aduce foarte multe beneficii. 

Primul dintre acestea este faptul că prin folosirea unui prosop de păr special părul tău se va bucura de răsfățul oferit de către material. Microfibra absoarbe apa în exces, dar nu usucă în totalitate părul, privându-l de hidratarea necesară. 

De asemenea, un prosop special pentru păr te ajută să îl protejezi și să reduci electrizarea, lucru care ajută la un aspect deosebit al podoabei capilare. Părul poate fi stilizat cu o mai mare ușurință, fără frizz și fără fire rupte. nu în ultimul rând, un prosop cap din microfibră ține părul departe de machiaj, pentru că știm că după duș începe adevăratul ritual de înfrumusețare.

Cum ajută prosopul fiecare tip de păr?

Pentru că există diferite tipuri de fir de păr și fiecare are nevoile sale, este nevoie ca și îngrijirea să fie făcută astfel încât caracteristicile acestuia să fie păstrate. Părul creț sau ondulat are nevoie de un prosop care să ajute la păstrarea patternului buclelor, iar un prosop de păr cu nasture este perfect, pentru că nu strânge și nu întinde firele de păr, ci le păstrează aspectul natural. 

Părul subțire este protejat de rupere, părul des, cu fir gros, este securizat cu mult mai bine într-un prosop turban, iar părul lung sau scurt poate fi aranjat mai ușor câtă vreme este menținut umed în prosop. 

Prosopul de cap este deosebit de util deoarece părul umed este cel mai vulnerabil (nici nu ar trebui pieptănat). Atunci când te speli pe cap, părul își deschide cuticula, iar produsele de îngrijire sunt absorbite mai ușor. Prosopul are rolul de a proteja părul până la eliminarea apei în exces, facilitând absorbția produselor și hidratarea corectă a firelor de păr.

Întrebări frecvente:

Părul are nevoie de îngrijire, iar un prosop păr microfibră este un accesoriu de bază în acest sens. Dacă ai întrebări cu privire la un turban prosop, iată ce ar trebui să mai știi.

Din ce material sunt realizate prosoapele de păr?

Cele mai multe dintre prosoapele de păr sunt realizate din materiale sintetice sau în amestec cu bumbac. Cea mai bună alegere pentru părul tău este un bumbac din microfibră, deoarece acesta are proprietatea de a absorbi foarte bine apa în exces și de a proteja părul, fără a-l usca prea rapid.

Prosopul de par îți usucă părul complet?

Nu, prosopul de păr păstrează un oarecare grad de umiditate, lăsând însă părul să respire. Prosopul de cap absoarbe doar apa în exces, astfel că părul își păstrează hidratarea și sănătatea.

Prosopul se poate spăla la masina de spălat?

Desigur, ca orice tip de prosop, și prosopul de cap de tip turban poate fi spălat la mașina de spălat. Alege un detergent delicat și spală la maxim 30 de grade, pentru că apa prea fierbinte ar putea duce la micșorarea prosopului.
1046000024 20211005 10 Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram