Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All

Pietre Gua Sha pentru masaj facial

Gua Sha din Quartz Alb

 (8)

Gua Sha este specială pentru lifting și contur - are o formă organică, adaptată pentru fiecare curbă a feței.

Gua Sha din Quartz Roz

 (12)

Masajul cu Gua Sha eliberează orice tensiune a mușchilor faciali acumulată în urma oboselii sau a stresului.

Gua Sha din Sodalit

 (4)

Cu piatra Gua Sha îți poți contura obrajii și maxilarul, obținând un efect de lifting într-un mod natural și sănătos.

Guasha Cover

Ce sunt și care este istoria pietrelor Gua Sha

Pietrele Gua Sha sunt pietre cu suprafață netedă și fină, pe care le poți folosi pentru realizarea masajului facial sau corporal. Pietrele Gua Sha au o amplă istorie, deoarece ele au fost fost folosite în cultura chineză antică în medicina tradițională. Datorită structurii fine, dar și credinței în puterea tămăduitoare a pietrelor, acestea erau folosite pentru ameliorarea durerilor sau oricărui tip de disconfort.

În prezent, ideea de masaj Gua Sha se aplică în special rutinei de îngrijire a tenului, aceste pietre putând fi folosite pentru aplicarea cremelor sau a serumurilor, sau pur și simplu pentru detensionarea feței și confort.

Cum mă pot ajuta pietrele Gua Sha - Beneficii

Pietrele Gua Sha îți oferă posibilitatea să îți îmbunătățești aspectul pielii, bucurându-te de mai multă strălucire a acesteia. Pentru că îmbunătățește circulația, grație mișcărilor de masaj, pietrele Gua Sha sunt soluția perfectă pentru aplicarea eficientă a serumurilor, astfel încât acestea să își facă efectul mai ușor.

Cum includ pietrele Gua Sha în rutina mea de îngrijire?

Pietrele Gua Sha nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire, indiferent dacă vorbim despre cea de dimineață sau seară. Pașii pe care ar trebui să îi urmezi sunt următorii:

- curăță tenul cu ajutorul unui cleanser potrivit tenului tău sau cu o apă micelară pentru îndepărtarea impurităților și a machiajului;

- aplică cu o dischetă un toner sau o loțiune tonică;

- aplică serumul, crema sau uleiul pe care le folosești pentru ritina ta zilnică și masează ușor cu pietrele Gua Sha. Poți insista pe zonele cu probleme precum bărbie dublă sau gușă, zona de sub ochi sau frunte, pentru a facilita penetrarea produselor;

- aplică un produs de hidratare (cremă sau ser) pe care să îl masezi cu ajutorul pietrelor Gua Sha.

Întrebări frecvente:

Pietrele Gua Sha sunt cunoscute în toată lumea pentru proprietățile lor estetice și terapeutice. Dacă ai întrebări cu privire la pietrele Gua Sha, poți consulta și următoarea listă de întrebări frecvente:

Din ce material este realizată o piatră Gua Sha?

Pietrele Gua Sha pot fi realizate din quarț roz, sodalit, ametist, obsidian sau rozaquartzit. Cel mai des sunt folosite pietrele Gua Sha din quarț roz și sodalit, acestea fiind estetice și feminine, perfecte pentru rutina ta zilnică.

Cum se folosește piatra Gua Sha?

Pietrele Gua Sha se folosesc pentru aplicarea în profunzime a produselor de îngrijire a tenului sau ca accesoriu de masaj. Aplică pe față sau corp crema preferată și masează lin cu pietrele Gua Sha zone precum, gușa, zona de sub ochi, fruntea, gâtul sau zona decolteului.

Am nevoie de produse speciale pentru utilizarea Gua Sha?

Nu este nevoie de produse speciale pentru utilizarea pietrelor Gua Sha. Poți folosi serumul tău uzual, uleiul de corp sau crema hidratantă pe care o preferi.

Cât de des este recomandat să folosesc Gua Sha?

Nu există condiționări cu privire la utilizarea pietrelor Gua Sha. Le poți folosi în cadrul rutinei tale zilnice de îngrijire sau oricând ai nevoie de un moment de răsfăț.
Gua Sha din Sodalit
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram