Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All

Bentite cosmetice

Având un orificiu special la spate, îți fixează părul, securizându-l și protejându-l de apă sau de cosmetice.

Super la îndemână pentru momentele în care nu îți aduci aminte unde ți-ai pus elasticul de păr.

Datorită zonei cu arici, bentița are o dimensiune ajustabilă și poate acomoda diverse mărimi.

Bentita

Cum se folosește bentița cosmetică?

Bentița cosmetică este unul dintre cele mai utile accesorii feminine, dar și cele mai versatile deopotrivă. O bentiță cosmetică ar trebui să fie nelipsită din trusa ta cosmetică de îngrijire, deoarece aceasta poate fi folosită în diferite etape ale rutinei zilnice. Bentița cosmetică pentru păr se folosește atunci când vrei să îți cureți tenul, să îți speli fața, să aplici produsele de îngrijire potrivite pielii tale sau să îți aplici machiajul fără a murdări părul cu produsele folosite.

Tot ce trebuie să faci este să poziționezi bentița corect deasupra frunții, să treci părul prin orificiul special prevăzut la spate și să prinzi benzile cu arici pentru a te bucura de confort, chiar fără a avea nevoie de un elastic de păr.

Bentița cosmetică – beneficii

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care ți le oferă o banderolă păr este faptul că te poți bucura de momentele de îngrijire într-un mod igienic, fără fire de păr care să îți strice ritualul. De asemenea, o bentiță cosmetică îți oferă posibilitatea ajustării lungimii, pentru a te bucura de un produs personalizat, perfect pentru tine.

Care este diferența dintre o bentiță SPA și una cosmetică?

Chiar dacă pe piață există mai multe modele de bentițe, doar banderolele cosmetice sunt special create pentru a-ți fi de ajutor atunci când te ocupi de rutina de îngrijije. O bentiță spa este create pentru a-ți oferi confort și pentru a absorbi transpirația, iar de multe ori se pune accent în cazul acestor produse pe culori și textura materialului. Aceste headbands spa sunt foarte elastice și nu sunt create să suțină părul în mod corect, ci doar să arate bine și să fie confortabile.

O bentiță cosmetică este mai mult decât atât, deoarece oferă susținerea părului, ca și cum l-ai prinde cu un elastic foarte bun și păstrarea acestuia departe de față atunci când te speli sau aplici produsele de îngrijire. În plus, ele au un design deosebit, care te duce cu gândul la cele mai elegante ritualuri de îngrijire și în plus, sunt confecționate dintr-un material absorbant, astfel încât să îți protejeze părul de stropii de apă.

Întrebări frecvente:

Dacă ai nevoie de o headband rezistentă și feminină, dar încă nu știi ce anume să alegi, iată care sunt cele mai des întâlnite întrebări despre acestea, cărora noi le-am oferit răspuns.

Din ce material sunt realizate bentițele de par?

Bentițele cosmetice sunt realizate din materiale cu o textură fină și absorbantă, care îți va oferi confort în timpul purtării și va ajuta la eliminarea fenomenului numit frizz (electrizarea părului).

Bentițele se pot spăla la mașina de spălat?

Bentițele cosmetice pot fi spălate la mașina de spălat, însă se recomandă o temperatură de 30 de grade a apei. Folosește un detergent delicat, pentru a proteja textura materialului. De asemenea, bentițele pot fi spălate și manual.

Pot dormi cu bentița cosmetică?

Bentițele cosmetice sunt destinate folosirii în cazul ritualului de curățare și îngrijire a feței, dar și în timpul machiajului. Datorită texturii fine și confortabile a materialului, bentițele pot fi folosite și în timpul altor activități, chiar și în timpul somnului, dacă îți este confortabil.
1046000029 20211005 13 Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram