Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All

Globuri Cryo din Sticla pentru Masaj Facial (Beauty globes)

Set 2 Globuri Cryo Albastru

 (10)

Transformă-ți pielea sensibilă sau iritată într-o piele vizibil mai luminoasă. Globurile răcite reduc inflamația și oferă un efect revigorant.

Set 2 Globuri Cryo Roz

 (7)

Îmbunătățește-ți îngrijirea personală cu un masaj facial cu efect de lifting, folosind globurile cryo împreună cu seruri, crema sau masca facială.

Set 2 Globuri Cryo Roz

Ce înseamnă crioterapie - avantaje pentru ten

Crioterapia, cunoscută și sub numele de terapie rece, este o metodă de tratament și prevenție care presupune expunerea pielii la un stimul foarte rece, pentru scurte perioade de timp. În cazul tenului, pentru crioterapie pot fi folosite așa numitele beauty globes sau globuri cryo, adevărate inovații în industria de beauty. 

Globurile cryo pot fi puse în frigider pentru circa 10-15 minute, iar atunci când au atins temperatura potrivită, pot fi folosite pe ten, asupra căruia aduc următoarele beneficii: 
- reduce zonele umflate (puffiness) deoarece masajul rece reduce fluxul sanguin. Pot fi astfel eliminate zonele umflate, iar pielea capătă un aspect natural și strălucitor; 
- reduce inflamațiile pielii; 
- energizează și conferă elasticitate pielii; 
- stimulează producția de colagen; 
- efect de lifting, datorită mișcărilor de masaj și formei adaptate a globurilor; 
- facilitează întinderea și absorbția produselor de îngrijire.

Cât de des se folosesc globurile de masaj - le pot folosi zilnic?

Globurile pentru masaj facial pot fi folosite zilnic, atât în rutina de dimineață, cât și în cea de seară. Poți aplica cu ele produsele de îngrijire favorite (serumuri sau creme), sau te poți bucura pur și simplu de un masaj binemeritat, care să îți relaxeze pielea, făcând-o mai fermă și mai strălucitoare.

Întrebări frecvente:

Globurile cryo te ajută să te bucuri de un moment de răsfăț, în timp ce ajută și la tratarea unora dintre situațiile comune care țin de aspectul pielii. Aspectul umflat al feței dimineața, după somn, roșeața sau aspectul obosit al tenului pot fi reduse prin utilizarea globurilor pentru masaj. Poți folosi globurile și dacă ai cearcăne, însă pentru că vorbim despre o afecțiune distinctă, este recomandat să discuți cu un medic despre această problemă. De asemenea, dacă ai și alte întrebări, poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente dintre acestea în cele ce urmează.

Cum se folosesc globurile de masaj?

Globurile pentru masaj se folosesc reci, după ce au fost sterilizate în prealabil. Este important să folosești un produs antiseptic, deoarece globurile vor intra în contact direct cu pielea feței tale. Procesul de răcire ar trebui să nu dureze mai mult de circa 15 minute. Tot ce trebuie să faci este să pui globurile în frigider, iar după răcire le poți utiliza. Folosește o mișcare ascendentă dacă vrei să te bucuri de un efect de lifting și de reducere a ridurilor fine, iar dacă vrei un masaj relaxant sau de drenare, folosește o mișcare descendentă.

Când se folosesc globurile cryo în rutina de îngrijire a pielii?

Poți folosi globurile cryo pentru aplicarea serumului sau cremei, așadar ca un pas final în rutină. În acest fel te asiguri că produsele penetrează stratul pielii și că aceasta este revigorată ca urmare a masajului.

Am nevoie de produse speciale pentru utilizarea globurilor cryo?

Nu este nevoie de produse speciale pentru utilizarea globurilor. Folosește un dezinfectant pentru igienizare și produsele potrivite tenului tău pe care să le aplici comod și ușor cu ajutorul globurilor de masaj.
1046000013 20210908 Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram