Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All
februarie 16, 2023
Ştiinţa rasului
Exfoliere delicată și îndepărtarea pufului
Când te razi, lama îndepărtează părul facial și acumularea de celule moarte de pe ten. Acest proces de exfoliere mecanică scoate la suprafață un nou strat de piele strălucitor și sănătos.
Reduce petele pigmentare și cicatricele post-acneice
Rasul facial stimulează circulația sângelui și producerea de celule noi la nivelul feței care minimizeaza aspectul cicatricelor post-acneice și a decoloreaza zonele pigmentate. Aspectul pielii tale atât din punct de vedere al texturii, cât și al culorii devine mai neted și mai uniform.
Bază impecabil de netedă pentru aplicarea machiajului
Atunci când îndepărtezi puful facial, practic dispare acel strat tern de piele, plin de praf și celule moarte. Anti-cearcănul si fondul de ten se vor așeza perfect și uniform pe piele, fără a mai ramane prinse în puful facial. Tenul nu va mai arăta încărcat după ce aplici machiaj, iar efectul va fi unul poreless.
Promovează producția de colagen și previne apariția ridurilor
Rasul facial funcționează ca o microdermabraziune ușoară care încurajează producția de colagen și reînnoirea celulară. Astfel pielea devine mai fermă și printr-o utilizare frecventă, veți putea reduce semnele de îmbătrânire precum ridurile sau liniile fine.
Îmi va crește părul facial mai gros sau mai închis?
Răspunsul la întrebare este NU. Lama facială nu poate modifica structura celulelor noastre cheratinice. Îndepărtarea părului facial nu va schimba nici grosimea, nici culoarea ori rata de creștere a acestuia.

Dr. Schultz, un dermatolog din NYC, ne explică: „Mitul acesta există pentru că oamenii confundă senzația ușor tocită a vârfului firului nou care crește ca fiind „mai des” și noul păr, care nu a luat încă contact cu soarele și care urmează a fi puțin decolorat ca fiind mai închis”.

Genetica și hormonii sunt singurii care au un rol adevărat în determinarea culorii, grosimii și ritmului de creștere al părului. Rasul facial doar tunde părul la suprafața pielii; astfel el nu poate influența foliculii de păr de sub piele, acolo unde începe creșterea reală de fapt.

Bineinteles, există cazuri speciale când dezechilibrele hormonale și factorii genetici pot influența toate cele enumerate mai sus, însă acestea NU sunt rezultatul rasului facial.

Dacă din greșeală nu reușești să folosești lama în direcția creșterii firului de păr, acesta va crește cu un vârf puțin mai dur, dar care poate fi îndepărtat cu ușurință la următoarea utilizare corectă a lamei.
Rasul facial favorizează acneea?
Dacă vei urma toate recomandările noastre, nu îți vor apărea probleme în urma utilizării lamelor. Curăță fața cu un gel de curățare înainte, folosește lama doar cu mâini curate, după ras folosește o cremă hidratantă și evită serurile cu ingrediente active în ziua respectivă.

Acnee este o problemă care se manifestă într-un mod unic în cazul fiecărei persoane. Nu trebuie niciodată să aplici lamă direct pe acnee pentru că poate răspândi bacteria sau să creeze inflamație. Poți folosi în siguranță lama în jurul porilor inflamați sau dacă zona afectată e mai mare, e bine să o eviți complet.

Specialiștii susțin că exfolierea, producția de colagen și regenerarea celulelor te ajută să te lupți cu acneea pe termen lung. Prin faptul că ajuți pielea să scape de celulele moarte constant, pielea ta va fi mai curată și mai strălucitoare datorită unei curățări în profunzime.

În primul rând, cel mai simplu mod de a testa și a te convinge că un produs ți se potrivește este să îl încerci întâi pe o porțiune mică de piele. Așteaptă 2-3 zile și observă cum se comportă pielea ta.

În al doilea rând, pregătirea feței înainte de ras este un pas extrem de important. Oamenii cred că apa cu săpun o să îi ajute să aibe pielea netedă și pregătită. Este un mit, deoarece sapunul nu este o opțiune bună, mai ales dacă ai pielea sensibilă!

Lama facială are nevoie de o suprafață netedă pentru a aluneca și a nu te răni. În acest caz, spuma de ras sau uleiul sunt cele care îți pot oferi o astfel de netezire. Ele rețin umiditatea și păstrează pielea hidratată, în comparație cu săpunul, care îți usucă pielea după ras.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram