Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All
iulie 2, 2024

Sărăcia menstruală: O realitate dură pentru multe femei din România

Produsele menstruale, cum ar fi absorbantele și tampoanele, sunt esențiale pentru sănătatea și demnitatea fiecărei femei. Din păcate, multe femei din comunități defavorizate nu au acces la aceste produse vitale. Acest lucru le afectează nu doar sănătatea fizică, ci și stima de sine și capacitatea de a participa pe deplin în viața de zi cu zi. Această problemă afectează milioane de femei și fete din întreaga lume, inclusiv din România.

Pexels Cliff Booth 6590829

Studiile arată că aproximativ 1 din 10 fete din țările în curs de dezvoltare lipsesc de la școală din cauza lipsei produselor menstruale. În unele cazuri, acestea sunt nevoite să folosească materiale improvizate, care nu sunt igienice și pot duce la infecții și alte probleme de sănătate. Lipsa de produse menstruale le poate face pe fete să se simtă jenate și le poate împiedica să meargă la școală în timpul menstruației.

Din fericire, există organizații care lucrează pentru a combate sărăcia menstruală în România.

Meloni colaborează direct cu asociații precum Crucea Roșie și Salvați Copiii pentru a ajunge la femeile care au cele mai mari nevoi din cele mai defavorizate zone. Printre acestea se numără victimele abuzurilor, femeile care își cresc singure copiii, adolescentele orfane și văduvele.

Ce poți face pentru a ajuta?

Donează!

Fondurile tale ne vor permite să achiziționăm absorbante și tampoane pentru a le oferi asociațiilor care sprijină femeile și fetele aflate în situații vulnerabile.

Orice sumă, oricât de mică, ne va fi de mare ajutor!

Iată cum poți dona:

  • Transfer bancar:
    • Meloni Care SRL
    • RO24BTRLRONCRT0568449101
    • Detalii plată: Donație pentru produse menstruale

Împreună, putem face o diferență în viața femeilor și fetelor afectate de sărăcia menstruală.

Pexels Karolina Grabowska 7692144

crossmenu