Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All
octombrie 13, 2021

Diversitate în toate formele și culorile ei

Ce înseamnă Meloni?

Meloni simbolizează liniște și sentimentul de acasă, momentul tău de libertate.

Credem în importanța acestor momente, deoarece clipele de liniște și de relaxare ne dau zilnic energie să ne bucurăm de o nouă zi. Chiar dacă acestea sunt diferite pentru fiecare femeie, ele sunt, totodată, esențiale în viața fiecăreia. Momentele de relaxare ne definesc imaginea despre sine, ne conturează relația pe care o avem cu ceilalți și ne ajută să avem grijă de ei, prin grija pe care o avem întâi pentru noi.

Produsele noastre

Aici vei descoperi produse de ingrijire alese special pentru a-ți induce stări de naturalețe, încredere și curaj și a te încuraja să îți oferi zilnic clipe de îngrijire și destindere pentru a nu uita de nevoile tale și de faptul că meriți o pauză, dedicată doar ție.

Rutina mea de îngrijire a devenit o povară...

Cunoaștem ce simți, am trecut și noi prin asta. Câteodată ești atât de obosită, încât ritualul de îngrijire pare extrem de obositor și renunți la el. În alte dăți, nu reușești să vezi rezultatele dorite și te descurajezi. Tocmai din acest motiv, vrem să îmbunătățim această rutină și să o transformăm într-un moment de relaxare completă, pe care de-abia să îl aștepți. Un moment în care ești doar tu cu tine.

Ne-am propus să oferim o experiență de neuitat care să unească toate femeile prin rutina lor de îngrijire. Aici, vei descoperi diversitate în toate formele și culorile ei și un loc unde să te regăsești cu ușurință - pentru că fiecare folosim un set pentru îngrijirea tenului și ne place să avem grijă de pielea noastră.

A avea grijă de ten este cea mai înaltă formă de respect pentru acesta

Pentru noi, fie că e vorba de un ten tânăr sau de unul matur, un ten cu tendință de îngrășare sau unul uscat, a avea grijă de ten este cea mai înaltă formă de respect pentru acesta. Iar pentru a-l îngriji cum se cuvinte, am selectat produse speciale precum mini frigiderele cosmetice și dispozitive de masaj facial. Acestea îți vor îmbunătăți experiența de îngrijire - pielea ta va fi mai catifelată și mai luminoasă, iar aspectul cearcănelor, al pungilor de sub ochi sau al semnele post-acneice va fi ameliorat prin crioterapie.

Dar aceste produse de skincare nu sunt singurele care definesc ceea ce suntem sau ceea ce vrem să devenim - ci și tu, femeia cu care noi ne dorim să cream o legătură.

Credem în vocea ta

Iar pentru că avem încredere în clienții noștri, credem în vocea lor. Credem că această comunitate poate inspira femeile să se ajute între ele să facă alegeri potrivite.

Recenziile femeilor din comunitatea noastră te vor ajută să afli mai multe lucruri despre noi și să descoperi ce produse se potrivesc cel mai bine rutinei tale. Părerea ta sinceră contează pentru că poate ajuta și alte femei să facă alegerea potrivită.

Alăturându-te comunității Melonì, vei putea să îți îmbunătățeșți experiența de îngrijire personală și să ajuți și alte femei, să aibe parte de cea mai bună îngrijire.

Și pentru ca ne dorim o legătură de durată cu femeile din comunitatea noastră, ne-am propus să aducem cât mai multe produse inedite în viitorul apropiat. Let this be a never ending holiday.


crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram