Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul RELAX15

Shop All
iulie 12, 2024

Adevărul despre beneficiile Serumului cu Vitamina C asupra pielii tale

Spulberarea Miturilor:

De la sporirea strălucirii pielii până la reducerea semnelor de îmbătrânire și protecția antioxidantă, vitamina C este un ingredient extrem de eficient în îngrijirea pielii, cu o gamă largă de beneficii. Există multe mituri și informații greșite despre vitamina C, și noi suntem aici să le spulberăm.

ADEVĂR: Nu toate serumurile cu Vitamina C sunt la fel

Există de fapt forme diferite de vitamina C care sunt utilizate în formulele de îngrijire a pielii. În timp ce au și beneficii comune, Vitamina C lipozomală are o putere de absorbție mai mare față de vitamina C normală, maximizând efectele acesteia. Dimensiunile reduse ale lipozomilor le permit să pătrundă adânc în piele și să acționeze în mod eficient, nu doar la suprafață. Durata lor de acțiune este mult mai mare datorită biodisponibilității mai lungi a lipozomilor. Serumul cu vitamina C de la Meloni integrează eficient o formă de vitamina C lipozomală care crește eficacitatea sa.

MIT: Cu cât mai multă vitamina C, cu atât mai bine

Deși ar părea că o concentrație mai mare de vitamina C ar fi mai bună, aceste formule pot sensibiliza sau pot fi mai puțin eficiente. Pe lângă asta, vitamina C este foarte sensibilă la lumină, lucru care îi poate reduce rapid eficacitatea. Pentru a menține potențialul maxim al produselor cu vitamina C, acestea trebuie depozitate în locuri întunecate și răcoroase, preferabil într-un mini-frigider de cosmetice. Păstrarea lor în frigider poate, de asemenea, prelungi durata de viață a serului, menținându-l activ și eficient mai mult timp.

Atunci când produsele au concentrații prea ridicate de acid L-ascorbic, pielea se poate irita mai repede. Serumul cu vitamina C lipozomală de la Meloni este testat dermatologic, demonstrând potrivirea formulei noastre pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil.

ADEVĂR: Produsele cu Vitamina C sunt benefice pentru toate tipurile de piele

Vitamina C oferă beneficii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă și uscată. Pe lângă faptul că ajută la estomparea vizibilă a decolorărilor sau la reducerea liniilor fine și ridurilor, utilizarea unui ser cu vitamina C poate oferi și protecție antioxidantă, contribuind la apărarea împotriva radicalilor liberi care dăunează pielii.

MIT: Serurile cu Vitamina C nu sunt potrivite pentru pielea sensibilă

Serurile cu Vitamina C de la Meloni sunt formulate cu atenție pentru a fi suficient de blânde chiar și pentru pielea sensibilă și sunt testate. Când începeți să folosiți un ser cu vitamina C, aplicați-l de câteva ori pe săptămână și, treptat, puteți crește frecvența. Cu timpul îl puteți folosi zilnic, dimineața și seara dacă tenul vă permite.

ADEVĂR: Depozitați Serumul cu Vitamina C într-un loc răcoros și uscat

Depozitarea corectă a serului cu vitamina C este esențială pentru a-i menține eficiența și stabilitatea. Îți recomandăm să îl depozitezi imediat după deschidere la rece, în mini frigiderul de cosmetice, nu în frigiderul normal din bucătărie ca să nu înghețe. Vitamina C este sensibilă la lumină, oxigen și căldură, și se poate oxida foarte ușor. Păstrarea serului cu vitamina C într-un loc răcoros și uscat este crucială pentru a-i menține eficiența și pentru a te asigura că pielea ta beneficiază la maxim de proprietățile sale antioxidante și regeneratoare.

ADEVĂR: Aplică Serumul cu Vitamina C înainte de crema hidratantă

După ce ți-ai curățat pielea, aplică un strat subțire de ser. Masează-l în piele dimineața și seara înainte de a aplica crema pentru a îi maximiza beneficiile. Astfel, vitamina C poate pătrunde mai eficient în piele și poate acționa în profunzime pentru a oferi beneficiile sale antioxidante și regeneratoare. Aplicând serul înainte de cremă, te asiguri că ingredientele active sunt absorbite în mod optim, iar pielea beneficiază la maxim de efectele benefice ale vitaminei C.

MIT: Serurile cu Vitamina C sunt destinate doar utilizării pe timp de zi

În timp ce vitamina C ajută la apărarea pielii în timpul zilei, este și un ingredient eficace de utilizat în rutina ta de îngrijire de noapte a pielii. Folosirea vitaminei C seara poate aduce multiple beneficii, în special în lupta împotriva pigmentării și în uniformizarea tonului pielii. Vitamina C acționează ca un puternic antioxidant, protejând pielea împotriva radicalilor liberi și reducând producția excesivă de melanină, care poate duce la pete pigmentare și decolorări. Aplicată în mod regulat, vitamina C poate ajuta la estomparea petelor existente și la prevenirea apariției altora noi, conferind un ten mai luminos și uniform.

Utilizarea sa seara este recomandată deoarece, în combinație cu rutina de somn, poate spori efectele regenerative ale pielii și poate contribui la o recuperare mai eficientă a acesteia în timpul nopții. Pentru rezultate optime, folosește serul cu vitamina C de două ori pe zi, dimineața și seara.

ADEVĂR: Serurile cu Vitamina C nu sunt doar pentru anti-îmbătrânire

Nivelurile de vitamina C din piele scad în timp, deci utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu vitamina C este importantă pe măsură ce îmbătrânești. Cu toate acestea, un ser cu Vitamina C este eficient chiar și înainte de a începe să observi liniile fine și ridurile. Formula acestuia crește luminozitatea și oferă protecție antioxidantă pentru a ajuta la apărarea pielii împotriva semnelor timpurii de îmbătrânire.

Tag Riduri Fine Opt

MIT: Serurile cu Vitamina C sunt destinate doar utilizării pe timp de zi

În timp ce vitamina C ajută la apărarea pielii în timpul zilei, este și un ingredient eficace de utilizat în rutina ta de îngrijire de noapte a pielii. Folosirea vitaminei C seara poate aduce multiple beneficii, în special în lupta împotriva pigmentării și în uniformizarea tonului pielii. Vitamina C acționează ca un puternic antioxidant, protejând pielea împotriva radicalilor liberi și reducând producția excesivă de melanină, care poate duce la pete pigmentare și decolorări. Aplicată în mod regulat, vitamina C poate ajuta la estomparea petelor existente și la prevenirea apariției altora noi, conferind un ten mai luminos și uniform. Utilizarea sa seara este recomandată deoarece, în combinație cu rutina de somn, poate spori efectele regenerative ale pielii și poate contribui la o recuperare mai eficientă a acesteia în timpul nopții. Pentru rezultate optime, folosește serul cu vitamina C de două ori pe zi, dimineața și seara.

ADEVĂR: Serurile cu Vitamina C nu sunt doar pentru anti-îmbătrânire

Nivelurile de vitamina C din piele scad în timp, deci utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu vitamina C este importantă pe măsură ce îmbătrânești. Cu toate acestea, un ser cu Vitamina C este eficient chiar și înainte de a începe să observi liniile fine și ridurile. Formula acestuia crește luminozitatea și oferă protecție antioxidantă pentru a ajuta la apărarea pielii împotriva semnelor timpurii de îmbătrânire.


crossmenu