Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All
februarie 7, 2023

Cum te ajută masajul capilar să stimulezi creșterea părului?

Cu toate am auzit că un păr moale și frumos este echivalentul unui scalp sănătos, iar acest rezultat poate fi obținut facil prin intermediul masajului capilar cu o perie pentru scalp. Citește acest articol și află ce beneficii au periile de masaj capilar, dar și cum reușesc ele să stimuleze creșterea părului.

Momentul tău de relaxare

Unul dintre cele mai bune momente de care te poți bucura este, fără îndoială, masajul capilar pe care ți-l face stilistul tău în timp ce îți șamponează părul. Pe lângă faptul că te ajută să te eliberezi de grijile cotidiene, această procedură îți oferă multe alte beneficii, printre care și stimularea creșterii părului.


Întrucât nu avem mereu timp sau energie pentru a merge la salonul de înfrumusețare, au apărut soluții eficiente pe care le putem folosi chiar în confortul propriei case pentru a obține prin intermediul masajului scalpului doza zilnică de răsfăț, dar și un păr mai sănătos.

Ce este peria de masaj capilar?

Peria de masaj capilar este un dispozitiv special destinat distribuirii uniforme a produselor de îngrijire a părului, fiind, totodată, perfect pentru masajul scalpului. Aceasta are o formă rotundă și dispune de un mâner sau un elastic în partea superioară, astfel încât să poată fi ținut ușor în palmă sau între degete. În partea de jos, peria are vârfuri rotunjite, facilitând pieptănarea părului și masajul scalpului.

Care sunt beneficiile utilizării unei perii de masaj capilar?

  • Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, stimulând astfel regenerarea rădăcinilor firelor de păr;
  • Îndepărtează excesul de sebum de la nivelul scalpului;
  • Curăță delicat pielea capului de mătreață sau descuamări;
  • Te ajută să distribui uniform produsele de îngrijire a părului;

Utilizarea periei pentru curățarea scalpului poate stimula creșterea părului?

Folosirea constantă a unei perii de masaj capilar îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului. Astfel, pielea capului primește un aport mai mare de oxigen și nutrienți, fapt ce poate detemina regenerarea rădăcinilor și creșterea mai rapidă a firelor de păr.

Pentru a obține astfel de rezultate, este important să folosești constant peria de masaj capilar și să urmezi instrucțiunile de utilizare.

Cum folosesc peria de masaj capilar?

Peria de masaj capilar se poate folosi atât pe părul uscat, pentru relaxare și stimularea creșterii părului, cât și în timpul dușului sau băii, pentru curățare și tratament. În timpul utilizării acesteia este ideal să începi din creștetul capului și că continui să masezi delicat scalpul cu mișcări circulare către ceafă. După fiecare sesiune de relaxare în care te bucuri de un masaj reconfortant, nu uita să cureți peria cu apă și săpun. Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosește-o zilnic sau ori de câte ori ai ocazia.


crossmenu