Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All
martie 16, 2023

Despre masajul cu Globurile Cryo Meloni

Utilizarea gheții sau chiar a apei reci ca gheața s-a dovedit a fi benefică pentru îmbunătățirea semnificativă a texturii pielii. Masajul facial, utilizând terapia cryo, este perfect pentru a obține o piele ca de sticlă.

Globurile Cryo de la Meloni oferă experiența unui masaj facial revigorant fără disconfortul și mizeria creată de cuburile de gheață prin topire. De asemenea, design-ul ergonomic este special conceput astfel încât acestea să alunece ușor pe conturul feței pentru o experiență răcoritoare și relaxantă.

Pentru ce sunt globurile cryo?

Aceste globuri de înfrumusețare conferă pielii un aspect de întinerire printr-un masaj revigorant ce relaxează pielea. O mulțime de oameni optează pentru pachete de masaje faciale și spa pentru a obține astfel de efecte. Acum, puteți avea această senzație de reîmprospătare și acasă.

Beneficiile Globurilor Cryo

Pe lângă faptul că vă calmează pielea, acest aparat de masaj ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi și la minimizarea oricărei inflamații de pe față.

De asemenea, ajută la drenajul limfatic și la ameliorarea presiunii sinusurilor. Utilizarea regulată a globurilor de înfrumusețare reduce dimensiunea porilor și roșeața și contribuie la facilitarea circulației sângelui, ceea ce îmbunătățește sănătatea și aspectul general al pielii.

Mod de utilizare

Pentru a profita la maximum de efectele acestor globuri, este recomandată folosirea lor de două ori pe zi, pe o perioadă de șase săptămâni. Un masaj răcoros de doar 5-10 minute este suficient pentru a vă revigora pielea. Nu uitați însă că nu există soluții rapide în materie de îngrijire a pielii - consecvența este esențială.

Pe lângă toate beneficiile utilizării independente a globurilor criogenice, puteți să le utilizați împreună cu un produs cosmetic favorit, precum un ulei facial, o mască sau o cremă hidratantă, iar globurile vor facilita pătrunderea acestor produse de îngrijire în piele, oferind rezultate superioare. Temperatura scăzută a globurilor determină contracția capilarelor, ceea ce „trage” efectiv produsul în piele.

Se recomandă curățarea adecvată a globurilor după fiecare utilizare. Nu le introduceți în congelator și nu le lăsați într-un frigider alimentar mai mult de 30 de minute. Datorită lichidului special, acestea își păstrează pentru mai mult timp temperatura scăzută în timpul masajului.

Tipuri de masaj

Există două tipuri de masaj pe care vi le puteți face utilizând globurile de înfrumusețare: masaj de lifting și masaj de drenaj limfatic.

Masajul de lifting al pielii: are ca efect întinerirea pielii și încetinirea procesului de îmbătrânire. Folosind mișcări de sus în jos și de jos în sus, pornind de la gât, vă puteți ridica și masa ușor pielea. Când ajungeți la obraji, folosiți o mișcare ascendentă în diagonală pentru a ridica acele linii fine și riduri de pe față. Acest tip de masaj funcționează bine și în jurul ochilor, reducând cearcănele și liniile fine.

Masajul de drenaj limfatic: este cunoscut și sub numele de masaj de conturare a feței sau masaj de slăbire a feței, ajutând la drenarea fluidului din ganglionii. Ca efect, pielea se simte proaspătă și întinerită. Folosind mișcări de jos în sus și spre exterior în jurul contururilor feței și gâtului, puteți folosi Globurile Cryo pentru a vă masa ușor fața.

Cum alegeți cea mai bună pereche de globuri cryo?

În primul rând, materialul folosit trebuie să fie 100% sticlă. Nu optați pentru globuri care conțin orice fel de plastic în ele deoarece este dăunător pentru pielea dumneavoastră, cât și pentru mediu.

Următorul aspect important care trebuie luat în considerare ca design-ul să fie suficient de ergonomic, astfel încât masajul să fie unul comod și facil. Bagheta trebuie să fie robustă, pentru a putea fi ținută în mână, în timp ce globul trebuie să fie suficient de neted pentru a aluneca prin piele. Globurile Cryo Meloni au un astfel de design ergonomic și sunt fabricate din sticlă specială pentru masajul facial.


crossmenu