Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All
februarie 13, 2023

Beneficiile utilizării periei pentru masaj capilar

Ce este o perie pentru curatarea scalpului? Cum se utilizează corect? Cum te ajută un simplu accesoriu să scapi de mătreață? Află răspunsurile acestor întrebări citind acest articol!

Sănătatea scalpului este esențială dacă îți dorești să obții un păr frumos și mătăsos. De la exfolierea celulelor moarte de la nivelul pielii capului până la stimularea circulației sângelui, există nenumărate motive pentru care ar trebui să introduci în rutina ta de îngrijire personală și peria pentru masaj capilar. De asemenea, pe lângă beneficiile vizibile pe care ți le poate aduce un astfel de accesoriu, acesta poate fi un adjuvant valoros la finalul unei zile extenuante, masajul capilar fiind unul dintre cele mai bune moduri prin care te poți elibera de stres și de grijile cotidiene. Peria de masaj capilar este modul prin care oricine poate obține rezultate uimitoare rapid, eficient și sigur.

Totuși, probabil îți dorești să deslușești tainele periilor de masaj capilar înainte de a achiziționa una, corect? Nu îți face griji, vei afla toate informațiile de care ai nevoie în următoarele paragrafe!

Ce este peria pentru masaj capilar?

Când te gândești la acest accesoriu, îți imaginezi că îți va zgâria scalpul, că îți va încurca și mai rău părul și că este plictisitor să stai cu 5-19 minute în plus la fiecare duș sau baie pentru a o utiliza? Ei bine, în acest caz, peria de masaj capilar categoric te va surprinde! Nu numai că masajul pe care ți-l poți face cu ea este deosebit de relaxant și reconfortant, dar te ajută să obții un păr mai curat, mai ușor de pieptănat, mai moale și mai sănătos.

Peria pentru masajul capilar este concepută special pentru a contribui în mod benefic la bunăstarea pielii capului tău, dar și a rădăcinilor firelor de păr. Aceasta previne acumularea în exces a sebumului, apariția mătreții și te ajută să distribui uniform produsele de îngrijire la nivelul scalpului, pentru a te bucura la maxim de beneficiile acestora. Așa cum acorzi o importanță deosebită exfolierii feței, ar trebui să te concentrezi și asupra pielii capului.

Care sunt beneficiile periei pentru masajul capilar?

Utilizarea constantă a unei perii de masaj capilar în rutina ta zilnică îți poate aduce numeroase beneficii și poate contribui atât la îmbunătățirea sănătății tale fizice, cât și mentale.

  1. Te ajută să scapi de mătreață - Periile pentru masaj capilar contribuie la îndepărtarea depunerilor de celule moarte ce se acumulează la nivelul pielii scalpului ce pot genera mâncărimi supărătoare, descuamări și apariția mătreții.
  1. Îți oferă un masaj capilar relaxant - Masajul capilar nu este doar relaxant, ci are și o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta. O perie pentru masaj capilar te poate ajuta să îți creezi o experiență similară cu cea de la un spa chiar în propriul cămin, stimulând puncte cheie de presiune ce se regăsesc la nivelul capului.
  1. Stimulează creșterea firelor de păr - Simți furnicături atunci când primești un masaj capilar? Ei bine, această senzație apare deoarece, în timpul acestei proceduri, foliculii firelor de păr sunt deblocați și stimulați, permițându-i părului să crească mai puternic și mai sănătos.
  1. Stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului - Sângele distribuie în organism oxigen și nutrienți, iar aceste două elemente sunt esențiale pentru o piele sănătoasă. Masajul capilar contribuie la stimularea circulației sanguine, ajutând pielea capului să primească toate substanțele nutritive de care are nevoie. 
  1. Ajută la distribuirea uniformă a produselor de îngrijire a părului - Periile de masaj capilar nu numai că îndepărtează mătreața, te ajută să te relaxezi și stimulează creșterea firelor de păr, ci te ajută și să aplici facil și eficient produsele tale preferate de îngrijire a părului, de la ulei, șampon, balsam sau chiar masca ta favorită!

Cum folosești peria pentru masaj capilar?

Nu ai mai încercat până acum o perie de masaj capilar și nu știi exact cum se folosește? Îți oferim în continuare câteva idei care sperăm că te vor ghida în această lume extraordinară a masajului scalpului și a beneficiilor sale!

Dacă îți dorești să îți exfoliezi scalpul, îți recomandăm să folosești peria pe părul ud, cu șampon sau cu produsele tale de îngrijire favorite. Aplică-le pe suprafața capului, apoi masează-le cu peria cu mișcări circulare și clăteșste părul așa cum o faci în mod normal. De asemenea, poți utiliza peria de masaj capilar și pe părul uscat pentru a stimula creșterea firelor de păr și pentru a te bucura de un masaj relaxant.

Cum mă va putea ajuta peria de masaj capilar să scap de mătreață?

Deși peria pentru masaj capilar nu poate înlocui un tratament prescris de un specialist, aceasta te poate ajuta cateogric să scapi de mătreață sau să diminuezi apariția acesteia. Rezultatele depind, desigur, și de cauza ce declanșează apariția acestei afecțiuni.

Iritația și descuamarea scalpului se datorează unor dezechilibre ce apar la nivelul organismului sau al pielii scalpului. Uneori, acestea se soluționează natural fără ca tu măcar să îți dai seama. Alteori, trebuie să iei chiar tu măsuri pentru a restabili acest echilibru.

Peria pentru masaj capilar te poate ajuta să restabilești echilibrul natural al pielii scalpului tău și să te bucuri de un păr sănătos și frumos eliminând măreața, reducând acumularea de sebum și relaxându-te ori de câte ori îți dorești.


crossmenu