Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All
iunie 11, 2022

Am nevoie de un mini frigider de cosmetice?

Pentru a te putea bucura in fiecare zi de un ten luminos si stralucitor prin intermediul caruia sa radiezi pe deplin, sa capeti mai multa incredere in tine si in propria personalitate, este nevoie sa iti cunosti pielea si nevoile ei.

Iar rutina de ingrijire a pielii nu consta doar in alegerea si utilizarea corespunzatoare a produselor cosmetice, ci si in modul in care le depozitezi. Da, produsele cosmetice au nevoie de o depozitare corecta, departe de razele soarelui, umiditate si caldura, mai ales in zilele toride de vara.

Solutia noastra? Un mini frigider de cosmetice care te va ajuta sa te bucuri de o rutina completa si complexa prin mentinerea produselor tale cosmetice favorite fresh pentru mai mult timp.

Ce este un mini frigider cosmetic?

Un mini frigider cosmetice este un echipament inovativ portabil, dotat cu compartimente de depozitare, sistem de racire si functie de incalzire. Acestea contribuie la eficienta ingredientelor active din produsele de ingrijire prin depozitarea la temperaturi optime si pazeste cremele de aparitia bacteriilor.

Care este diferenta intre un frigider normal si un frigider beauty?

  • Dimensiunea - un mini frigider pentru creme este foarte compact spre deosebire de unul clasic, mai exact 4L, permitandu-ti sa-l iei cu tine... aproape oriunde. Fiind relativ usor de transportat, vei putea avea grija de produsele iubite chiar si atunci cand calatoresti.
  • Temperatura - un frigider de cosmetice portabil raceste doar cu 15-20 de grade Celsius sub temperatura ambientala in comparatie cu un frigider clasic. Aceasta temperatura este una optima pentru produsele de skincare pentru ca nu le ingheata - prin inghetare si dezghetare acestea isi pierd proprietatile si se degradeaza in timp.
  • Functie de incalzire - pentru momentele SPA chiar la tine acasa.. cine nu isi doreste un ulei facial cald aplicat cu o piatra de masaj incalzita dupa o zi lunga si friguroasa de iarna? Sa nu uitam ca poti folosi frigider cosmetice si pentru prosoape mici, umede care iti deschid porii inainte de rutina.

Ce beneficii aduce asupra tenului

Functia de racire a unui frigider machiaj asigura pastrarea formulei si eficientei cremei pe termen lung. Totodata, previne aparitia bacteriilor, precum si scurtarea termenului de valabilitate datorat conditiilor de depozitare inadecvate. De asemenea, functia de incalzire a unui mini frigider makeup activeaza acele substante existente in produse, ca de exemplu in exfolianti, masti sau uleiuri si le ajuta sa patrunda mai usor in piele si sa actioneze mai profund in straturile acesteia. 

Un minifrigider de cosmetice iti va imbunatati rutina de skincare

Femeile gasesc in produsele de ingrijire si make-up un refugiu intim. Acesta le inlatura tensiunile si oboseala in doar cateva minute acordate ingrijirii dimineata si seara. Asadar, o adevarata iubitoare de frumusete si sanatate a pielii nu are nevoie doar de produse de ingrijire, dar si de un spatiu dedicat in care sa le depoziteze cu succes, pastrandu-le totodata proprietatile. Intr-un mini frigider creme produsele vor fi aranjate dupa bunul plac si se vor afla mereu la indemana ta.

Ador acest mini frigider... este de vis! Este micut si compact, dar raceste foarte bine cremele, iar senzatia pe care o simt cand le aplic reci este minunata.. nu cred ca ma pot intoarce inapoi la creme calde niciodata!


Andreea


crossmenu