Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All
decembrie 20, 2022

Top 5 obiceiuri care au grijă de sănătatea părului tău

Părul cu volum, buclele elegante sau părul perfect întins sunt cu siguranță pe lista ta de dorințe când vine vorba de coafura zilnică. Totuși, pentru a obține acel look impecabil, de multe ori îți supui podoaba capilară la tratamente stresante, care afectează textura firului de păr. Din fericire, acum ai o multitudine de tips&tricks pe care le poți folosi în rutina zilnică de îngrijire, în așa fel încât să arăți bine, dar fără să deteriorezi părul. Iată 5 gadget-uri și trucuri care au grijă de sănătatea părului tău, dar care îi conferă și un aspect deosebit de frumos.

Beauty Curler, păr ondulat fără căldură

Aplicarea căldurii direct pe firul de păr duce la deshidratarea acestuia, favorizează deteriorarea vârfurilor și, în final, contribuie semnificativ la ruperea firului de păr. Chiar dacă ondulatorul este o soluție eficientă pentru aranjarea părului, există alternative pentru care nu este nevoie de căldură.

Una dintre aceste opțiuni este Beauty Curler Meloni ondulator fara caldura, un accesoriu confecționat din microfibră și satin, indispensabil dacă vrei să arăți impecabil în orice moment al zilei, fără să îți distrugi părul. Onfulator fara caldura se poate păstra fix pe toată durata nopții, deoarece materialul pufos nu îți deranjează somnul. Pentru rezultate cât mai bune, utilizează această metodă de ondulare a părului bucle fara caldura după spălarea și uscarea părului, păstrând lungimea ușor umedă.

Mai puțin fixativ sau spray-uri de fixare care dăunează scalpului

De multe ori se întâmplă să vrei să ieși la o întâlnire, dar oglinda îți arată că părul tău pur și simplu nu vrea să coopereze. Firele rebele sau baby hairs pot să strice o coafură ce părea perfectă. Fixativul clasic sau spuma de păr par soluții bune pentru moment, însă majoritatea acestor produse îngrașă părul. îi dau un aspect murdar și sunt extrem de toxice. Rimelul incolor pentru fixare de la Meloni se aplică direct pe firele de păr care îți dau de furcă, fără să îngrașe părul. Astfel, ești gata imediat pentru a ieși din casă, iar produsul se îndepărtează cu ușurință la următoarea spălare.

Protejarea părului de diverse produse care afectează scalpul

Rutina de îngrijrie facială implică utilizarea de creme care, dacă ajung în mod accidental pe păr, duc la îngrășarea acestuia. De asemenea, dacă trebuie să faci un duș rapid, dar nu vrei să îți uzi părul, un simplu elastic de păr nu te va ajuta. Folosește mai degrabă o bentiță cosmetică de păr, foarte practică și, în plus, reutilizabilă. Datorită zonei cu scai, bentița se poate ajusta pentru o potrivire excelentă, în așa fel încât să se fixeze confortabil pe cap.

Păstrarea produselor de îngrijire în condiții optime

 Inclusiv modul în care păstrezi produsele de îngrijire pentru păr influențează sănătatea acestuia. De exemplu, pentru a fi cât mai eficiente și pentru a-și păstra proprietățile, măștile de păr ar trebui păstrate într-un minifrigider pentru cosmetice. Acesta este foarte practic, fiind ideal pentru depozitarea produselor de îngrjire, atât pentru păr, față, cât și pentru corp.

O rutină corectă de îngrijire a părului

Utilizarea produselor potrivite pentru tipul tău de păr este un factor esențial pentru a te bucura de o podoabă capilară sănătoasă, cu aspect frumos. Alege șamponul, balsamul și masca de păr în funcție de particularitățile și de textura firului și nu sări peste etapele de îngrijire recomandate: șamponare de două ori, aplicarea balsamului pe lungime, aplicarea unei măști hidratante o dată pe săptămână. Desigur, este esențial să alegi produsele specifice, de exemplu un șampon pentru păr vopsit dacă e cazul sau pentru păr decolorat.

Un păr aranjat și sănătos te va ajuta să ai mai multă încredere în propria persoană și să te bucuri de un aspect îngrijit. Evită produsele care, în timp, duc la deteriorarea firului de păr, deoarece remedierea este mult mai complicată și mai costisitoare decât prevenția. Optează, în locul soluțiilor rapide, dar dăunătoare, pentru alternative care îți protejează părul, oferindu-i, în același timp, aspectul dorit.


crossmenu