Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SUMMER15

Shop All
noiembrie 13, 2022

3 avantaje ale unui mini frigider cosmetic la care nu te-ai fi gândit

Nevoia de a te simți frumoasă și de a avea un ten și o piele îngrijită este una cât se poate de normală, iar folosirea cosmeticelor este parte din rutina noastră de zi cu zi. Desigur, rutina este benefică pentru ten, deoarece aceasta oferă pielii îngrijirea necesară, însă chiar și produsele pe care le folosim au nevoie de o protecție specială, mai ales pentru a le putea păstra caracteristicile și valabilitatea.

Folosirea unui mini frigider cosmetic a deschis o nouă eră în domeniul frumuseții, deoarece aceste accesorii de îngrijire pun accentul pe a avea o mai mare grijă de produsele cosmetice pe care le folosim și implicit prin a avea mai bine grijă de noi. Află din acest articol care sunt avantajele nebănuite ale unui mini frigider creme și cum te ajută acesta să te bucuri de un ten și de o piele de invidiat.

Depozitarea eficientă a cosmeticelor, în funcție de utilizare

Dacă ai multe cosmetice, cu siguranță ai văzut cât de mult spațiu ocupă acestea. Un minifrigider beauty te poate ajuta să îți organizezi mai bine produsele cosmetice, așezându-le în funcție de spațiu, dar și în funcție de tipul utilizării. Spre exemplu, ai putea să îți pui în mini frigider cosmeticele care constituie rutina ta de zi și seară: un cleanser, acidul hialuronic, retinoizii, colagenul, aminoacizii, crema hidratantă și apa termală.

Dacă nu ai încă o rutină creată, atunci îți poți pune în mini frigider makeup produsele necesare pentru realizarea machiajului zilnic: primer, cremă, fond de ten, spray pentru fixarea machiajului sau farduri cremă. Opțiunile sunt foarte variate, iar această grupare sau organizare a cosmeticelor te va ajuta să eficientizezi spațiul și să le găsești mai ușor, atunci când ai nevoie de acestea.

Mini-frigiderul pentru cosmetice îți oferă acces mai facil la produsele tale

Un avantaj este și faptul că poți ajunge mai ușor la produsele cosmetice dorite, dacă le aranjezi pe acestea în funcție de cât de des le folosești. Astfel, pune produsele pe care le utilizezi mai rar în spatele frigiderului, lăsând loc cât mai în față pentru produsele de uz curent.

O mai bună organizare conform datei de expirare

Specialiștii în domeniul dermatologiei ne atrag atenția asupra necesității de a utiliza doar produse de calitate și mai mult decât atât, ne recomandă să avem grijă la data de expirare a acestora. Pentru a ști când expiră un produs cosmetic ai mai multe variante.

Prima ar fi să verifici eticheta, unde ar trebui să fie marcată data de expirare. Dacă nu o găsești, atunci ar trebui să cauți pe ambalajul produsului un icon cu o cutiuță de cremă deschisă sau cu un flacon deschis și marcajul 3 luni, 6 luni sau 12 luni, în funcție de produs.

Acest marcaj înseamnă că un produs are un anumit număr de luni de valabilitate din momentul deschiderii ambalajului. Vei vedea că în funcție de produs data diferă, așa că cel mai important este să așezi în mini-frigiderul cosmetic produsele în funcție de acest parametru. Astfel, produsele care au un termen de valabilitate mai mare vor sta mai în spate, iar produsele cu termen mai scurt, vor sta mai în față.

Un mini frigider cosmetice îți permite să ai toate produsele de îngrijire la un loc și are rol de a le proteja de temperaturi ridicate sau de alți factori nocivi. Nu uita că unele produse își modifică forma și textura atunci când întâmpină diferențe de temperatură (cum ar fi, spre exemplu, untul sau uleiul de cocos), așadar pentru ele va fi imperios necesar să le menții la o temperatură mai scăzută.

Nu mai aglomera frigiderul uzual cu produse cosmetice și scapă și de aglomerația din dulapul de baie cu ajutorul unui mini frigider creme. Te vei bucura de o eficiență în organizare, dar și de un plus de feminitate și de eleganță.


crossmenu