Descriere Set Trio

FAQ

Care sunt beneficiile masajului cu pietre?

Masajul cu pietre semi-prețioase forțează sângele care a stagnat prea mult în capilare să iasă și să fie înlocuit cu sânge proaspăt, oxigenat, în timp ce reziduurile de acid lactic sau uric sunt eliberate din mușchi sau de sub piele. Această “reciclare” și eliminare de surplus de energie sau energii negative restabilește echilibrul energetic și vindecă.

Cât de des ar trebui să utilizez cele pietrele pentru a observa rezultate?

Noi recomandăm utilizarea zilnică, dimineața și seara, repetând mișcările între 3-5 ori pentru fiecare zonă.

Ce produse cosmetice pot folosi pentru masajul cu aceste pietre?

Pentru a evita spargerea vaselor de sânge, în timpul masajului este necesar să aplici câteva picături de ulei facial, ser sau cremă hidratantă.

Cum le pot curăța?

Poți să le speli cu apă și săpun sau să le ștergi cu un șervețel demachiant. Dacă vrei să le dezinfectezi, poți folosi un spray antibacterian. Keep those germs away from your goodies.

Se pot sparge ușor?

Având în vedere că pietrele sunt semi-prețioase, aceastea trebuie folosite și depozitate cu grijă.

Le pot depozita în mini frigiderul cosmetic?

Da! Masajul cu pietrele răcite în mini frigiderul cosmetic face minuni asupra pielii: reduc inflamația și umflăturile și îmbunătățesc circulația sângelui. Deoarece mini frigiderul are o funcție duală, poți încălzi pietrele setând funcția de încălzire pentru un masaj relaxant sau pentru a-ți deschide porii.

Cum știu ce piatră mi se potrivește?

Depinde de preferință – fiecare piatră are proprietăți metafizice diferite. Urmează să publicăm un Ghid care te va ajuta să îți alegi piatra potrivită. Stay tuned!

Care masaj este mai indicat: cel cu Gua Sha sau cel cu Roller?

Cele două sunt diferite: masajul cu Gua Sha susține drenajul limfatic și detensionează mușchii faciali, în timp ce masajul cu Roller-ul reduce inflamația și ajută la aplicarea și absorbția produselor cosmetice în piele.

Care este diferența dintre acesoriile de masaj?

Fiecare accesoriu este diferit, dar ele funcționează cel mai bine împreună.

Noi recomandăm să îți începi masajul cu Gua Sha pentru contur și lifting, iar apoi să reduci inflamația și să îți linișteșți tenul folosind Roller-ul Duo. În zilele în care îți simți tenul lipsit de vitalitate, îl poți masa folosind Roller-ul texturat care este ideal pentru un masaj mai energizant.

Care masaj este mai indicat: cel cu mini Roller-ul Texturat sau cel cu Roller-ul Duo?

Cele două sunt diferite: masajul cu mini Roller-ul Texturat este ideal pentru tenul obosit datorită suprafeței sale texturate care oferă un masaj profund și energizant, în timp ce masajul cu Roller-ul Duo liniștește, reduce inflamația și ajută la aplicarea și absorbția produselor cosmetice în piele.