articol lumanari

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE* Taiati fitilul la 6 mm inainte de fiecare utilizare sau dupa ce lumanarea dvs. s-a racit, dar niciodata mai mic de 6 mm deoarece flacara nu va mai avea putere sa arda ceara optim.
* Nu incercati niciodata sa taiati o lumanare aprinsa. Taiati portiunea arsa si nu lasati resturi de fitil taiate in recipient. Daca are loc fumegatul, stingeti flacara si taiati fitilul, apoi reaprindeti
* Fitilul trebuie sa ramana intotdeauna centrat si departe de partile laterale ale recipientului
* Pentru cele mai bune rezultate, ardeti lumanarea timp de 3 ore pentru a va asigura ca ceara se topeste uniform pana la marginile recipientului, creand un bazin de ardere perfect, optimizand timpul de ardere. Evitand astfel efectul de „ tunel „ la care sunt predispuse lumanarile din ceara de soia. Va recomandam sa nu depasiti 4 ore simultan.
* Ceara de soia are tendinta de a arde pe aceeasi amprenta, asa zisa „ ardere inteligenta „ asadar prima sesiune de ardere este cea mai importanta pentru a minimiza efectul de „tunel” de ceara si o lumanare care inghite flacara. Urmand pasul precedent prin a lasa lumanarea sa arda pana se topeste toata ceara de la suprafata lumanarii ajuta ca urmatoarele sesiuni de ardere sa fie optime.
* Ceara de soia se poate folosi pentru aromaterapie si masaj. Lumanarile Skinic nu sunt testate si certificate pentru masaj, asa ca va recomandam sa nu le folositi in acest scop.
* Consultati pictogramele de utilizare de pe recipientul lumanarii inainte de folosire.
* Deoarece toate lumanarile noastre sunt parfumate cu uleiuri esențiale naturale, pe baza de plante si uleiuri parfumante, va recomandam sa le utilizati in termen de sase luni de la data achizitiei.